Kycklingbullar

Dagens middag blev en ny variant av köttbullar! Nämligen kycklingbullar :) Fantastiskt gott! David tog flera gånger :)
 
 
Ca 4 port.

 500 g kycklingfärs
1 dl ströbröd
2 dl mjölk
1 ägg
1-1.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 msk finhackad gräslök
1 tsk timjan
smör till stekning 

- Blanda ströbröd och mjölk. Låt det svälla i ca 10 minuter.
- Tillsätt ägg, salt, peppar, gräslök och timjan. Rör ner färsen och arbeta tills allt är blandat.
- Forma färsen till runda bullar.
- Stek köttbullarna i smör i en stekpanna tills de är bruna. Skaka på pannan och låt dem eftersteka på svag värme.
- Servera gärna med brunsås, lingon och lite extra gräslök :)

Allmänt | |
Upp